Background Image

Škola pevanja

Škola pevanja "Slavujčići"

Dete vam je talentovano za muziku? Voli da peva i igra? Želite da razvijete njegov talenat? Pravo mesto za to je škola pevanja za decu sestara Gobović, u kojoj će uz dobre pedagoge naučiti da kontroliše svoj glas, proširiti svoj repertoar i zavoleti muziku još više, a pri tom se i zabaviti.

Dečiji hor Slavujčići

Dečiji hor je pravi izbor za mališane koji voli muziku, žele da nauče nove pesme, počnu da nastupaju u javnosti i uz to se dobro zabavljaju u društvu svojih vršnjaka. Muzika podstiče razvoj inteligencije, a dečiji hor omogućava mališanima da uz kvalitetne pedagoge razviju svoje talente i steknu nove prijatelje. Dečiji hor Slavujčići vode nagrađivane umetnice sestre Gobović, koje i same pevaju i nastupaju od malih nogu. Namenjen je deci od 4 do 14 godina, a radi u Osnovnoj školi "Josif Pančić", na Banovom brdu.

Kreativna radionica za decu

Postoje različite metode za učenje pevanja, a kreativna radionica za decu, koje sestre Gobović primenjuju u školi pevanja u Osnovnoj školi "Josif Pančić" na Banovom brdu, jedna je od najboljih i najzabavnijih. Mališani od 4 do 14 godina razvijaju svoje veštine, unapređuju tehniku i bogate repertoar u podsticajnom okruženju i društvu vršnjaka, a časove vode priznate pevačice, koje su i same odrasle na sceni.

Škola pevanja "Slavujčići"

Priuštite svojoj deci najbolje! Škola pevanja koju sestre Gobović drže na Banovom brdu, u Osnovnoj školi "Josif Pančić", omogućiće vašim mališanima da se oslobode i bez straha nastupaju na sceni, razviće njihov talenat i tehnike pevanja i obogatiti im repertoar.

Captioned Image
Captioned Image
Captioned Image
Screenshot

U okviru škole pevanja za decu Sestre Gobović dostupni su:

Učenje pevanja za decu i početnike

Časovi pevanja za decu

Kreativna radionica za razvijanje muzičkog talenta

Privatni časovi pevanja za decu

Edukativni program za decu talentovanu za muziku

Dečiji hor Slavujčići